Het hoofdgerecht is elke maand een verrassing en is uit te breiden met een voor-, bij- en nagerecht. Aan tafel wordt het diner uitgeserveerd. De inloop is om 17.00 uur. Vanaf 17.30 uur gaan we aan tafel en heerlijk genieten van onderstaand menu.
VOORGERECHTEN
Soto Madura € 10,95
Kruidige bouillon met garnituren en zacht gegaard rundvlees
Pangsit Goreng € 8,95
Ons visitekaartje! Krokant gefrituurde flensjes met en vleesvulling
BIJGERECHTEN
Sate Ayam (4 stokjes) € 8,95
Live gegrilde sate van kippenvlees met huisgemaakte pindasaus
Sate Babi (4 stokjes) € 8,95
Live gegrilde sate van varkensvlees met huisgemaakte pindasaus
Sate Domba (4 stokjes) € 11,95
Live gegrilde sate van lamsvlees met huisgemaakte sambal kecap
HOOFDGERECHT
Diner € 29,95
Maandelijks een verrassingsdiner
NAGERECHT
Dessert € 11,95
Koffie/thee met Indonesische friandises. Spekkoek, Kue Lapis, Dadar Gulung en een bolletje ijs.