Indo Garden is meer dan alleen de mooie elementen voor in de tuin en de typisch Indische decoraties voor binnenshuis. Proef de rust van onze inspiratietuin en ervaar de gastvrijheid van Ernst Jan en Sonja door te verblijven in de Bed & Breakfast van Rumah Indo Garden!

De Bed & Breakfast heeft alle facilieiten in zich om het naar uw zin te maken. Een schitternde landelijke omgeving, aan de rand van Hanzestad Deventer en op loopafstand van recreatieplas Bussloo.

Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze inspiratietuin met daarin een buitensauna, een hottub, zwemvijver en een zonneweide. Met alle Indische aankleding waant u zich alsof u op één van de Indonesische eilanden verblijft.

gastheer- en vrouw Ernst Jan en Sonja vertellen u graag meer over de fantastiche omgeving. Houdt u van wandelen, een bruisende stad of juist heerlijke ontspanning in een wellnesscentre? Indo Garden en haar omgeving kunnen het u allemaal bieden!

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van de kamers.

Rumah
Indo Garden

In de Bed & Breakfast is alles aanwezig voor een heerlijk verblijf. Naast een tweepersoonsbed heeft de verdieping luxe sanitaire voorzieningen zoals een stortdouche en een bad.


U kunt tegen een kleine betaling gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals onze buitensauna, het zwembad, de hottub en twee fietsen.

U verblijft op de eerste verdieping. Er is een koffiezetapparaat aanwezig voor koffie en thee. Uiteraard is de slaapkamer en zitgedeelte volledig Indisch ingericht. Helaas kunnen wij de temperatuur uit Indonesie niet garanderen ;). Voor het ontbijt kunt u kiezen uit een Nederlands of een typisch Indonesisch ontbijt.

U kunt tegen een kleine betaling gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals onze buitensauna, het zwembad, de hottub en twee fietsen. 

“Wij staan voor u klaar”

Wij, Ernst Jan en Sonja, doen er alles aan op het u zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet in de meest unieke Bed & Breakfast van de regio.
Ernst jan & Sonja
Sluit Menu