Heerlijk genieten in
onze Bed & Breakfast

Verblijf in onze Bed & Breakfast en geniet van de heerlijke rust om onze boerderij. U waant zich op een van de Indonesische eilanden. Lees hier de reviews 

Indo Garden is meer dan alleen de mooie elementen voor in de tuin en de typisch Indische decoraties voor binnenshuis. Proef de rust van onze inspiratietuin en ervaar de gastvrijheid van Ernst Jan en Sonja door te verblijven in de Bed & Breakfast van Rumah Indo Garden!

De Bed & Breakfast heeft alle faciliteiten in zich om het naar uw zin te maken. Een schitterende landelijke omgeving, aan de rand van Hanzestad Deventer en op loopafstand van recreatieplas Bussloo.

Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze inspiratietuin met daarin een buitensauna (€ 25), een hottub (€ 25), zwemvijver (gratis) en een zonneweide (gratis). Met alle Indische aankleding waant u zich alsof u op één van de Indonesische eilanden verblijft.

Gastheer- en vrouw Ernst Jan en Sonja vertellen u graag meer over de fantastische omgeving. Houdt u van wandelen, een bruisende stad of juist heerlijke ontspanning in een wellnesscentre? Indo Garden en haar omgeving kunnen het u allemaal bieden!

Bekijk hier de beschikbaarheid van de kamers!

Kamer Sumatra - begane grond

Kamer Java - eerste verdieping

Wij hebben zowel een kamer op de begane grond als op de eerste verdieping. De kamer op de begane grond is net een tikkeltje luxer ten opzichte van de kamer op de eerste verdieping.  Helaas kunnen wij de temperatuur uit Indonesie niet garanderen ;). Voor het ontbijt kunt u kiezen uit een Nederlands of een typisch Indonesisch ontbijt.

U kunt tegen een kleine betaling gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals onze buitensauna, het zwembad en de hottub.

“Wij staan voor u klaar”

Wij, Ernst Jan en Sonja, doen er alles aan op het u zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet in de meest unieke Bed & Breakfast van de regio.
Ernst jan & Sonja
Sluit Menu

ONZE SHOWTUIN IS GESLOTEN TOT VRIJDAG 5 APRIL!