Ayo! Makan Dulu

Dat is onze nieuwe naam voor de nieuwe reeks workshops voor het jaar 2023. De naam staat voor de Indonesische gastvrijheid. Het niet naar huis mogen voordat er gegeten is, u herkent het vast wel! Samen eten, genieten en het gezelschap waarderen. Voor het vijfde jaar op rij organiseren wij talloze foodworkshops in de prachtige showtuin van Indo Garden in Posterenk.

Ayo! Makan Dulu, oftewel: Kom, laten we eerst gaan eten!

 Foodworkshops voor de liefhebbers van de Indonesische keuken. Wij nemen u mee naar de verschillende eilanden van het Archipel. Wij vertellen u, laten u ruiken, analyseren de ingrediënten en laten u vooral veel proeven! Opgeven via info@indo-garden.nl

Laten wij ons nog even voorstellen:
Sonja & Ernst-Jan de Leau, eigenaren en tevens gastvrouw & gastheer van Indo Garden. Stephen de Ruyter, eigenaar & chef-kok en Esther Dadema, chef-kok van Suara Gembira Indonesische Catering & Events.

Opgeven via
info@indo-garden.nl

Indisch eten is echt mijn ding. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en Indische gerechten te proberen. Met de tips van Stephen van Suara Gembira en de gastvrijheid van Sonja en Ernst Jan van Indo Garden is iedere masterclass een feestje. Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die van Indisch eten houdt!
Ruth van de Laar

Ayo! Makan Dulu
Lima Saté

U leert 5 verschillende technieken en kruidencombinaties van de meest heerlijke en bekende Sate’s. Tijdens deze foodworkshop wordt de saté geroosterd op de traditionele saté BBQ van Indo Garden. Een smaakexplosie van 5 soorten saté, gepresenteerd met een heerlijk groentegerecht en lontong. Een absolute aanrader voor het BBQ-seizoen. € 79,50 p.p. 
——————————————————
14 mei 2023 | 3 juni 2023 | 9 aug. 2023
15.00 – 20.00 uur

Download de flyer

Opgeven via: info@indo-garden.nl

Ayo Makan Dulu!
Makanan Vegetarian

Wat een schat aan diversiteit heeft Indonesië aan vegetarische gerechten. Heerlijke gerechten, salades en snacks. Deze trend zet zich voort door op een gezonde en verantwoorde wijze heteten te bereiden. Aarzel niet langer want deze populaire foodworkshop is snel volgeboekt. € 79,50 p.p.
——————————————————
29 mei 2023 | 10 september 2023
10.00 – 14.00 uur

Download de flyer

Opgeven via: info@indo-garden.nl

Ayo! Makan Dulu
Indonesian Streetfood

Indonesië staat bekend om de vele Kaki Lima’s; de kleine eetkraampjes langs de weg. Snelle hapjes, maaltijden, drankjes en nog veel meer. Allemaal
lekker en snel te maken. U leert in deze foodworkshop de belangrijkste lekkernijen te maken van Indonesië. € 79,50 p.p.
—————————————
15 april 2023 | 20 augustus 2023
15.00 – 20.00 uur

Download de flyer

Opgeven via: info@indo-garden.nl

Ayo! Makan Dulu
Indonesian Snacks

Wat een enorme keuze aan hartige en zoete koekjes vinden wij in Indonesië. Bij het uitzoeken hiervan garanderen wij dat uw ogen groter zijn dan uw maag. Tijdens deze workshop maken wij
zoveel verschillende zoete en hartige koekjes dat u het niet eens op krijgt. Geen zorgen, wat overblijft krijgt u mee naar huis! € 79,50 p.p.
—————————————-
11 juni 2023
15.00 – 20.00 uur

Download de flyer

Opgeven via: info@indo-garden.nl

Ayo! Makan Dulu
Traditonal Rijsttafel

De perceptie leeft dat het bereiden van een rijsttafel erg veel tijd in beslag neemt. U leert een Indonesische rijsttafel in 1 dag te maken met vlees-, groente- en een ei-gerecht. Dat wordt flink doorwerken. Dit alles op authentieke wijze én met verse kruiden.

————————————-

29 mei 2023 | 10 september 2023
15.00 – 20.00 uur

Download de flyer

Opgeven via: info@indo-garden.nl

Ayo! Makan Dulu
Babi Guling

Wij nemen u mee naar Bali. Op authentieke wijze bereiden wij
het bekendste gerecht Babi Guling (Speenvarken aan het spit). Een tijdrovend proces want het roosteren op open vuur heeft écht zijn tijd nodig. In de tussentijd maken wij Babi Base Manis in bambu kokers en het bekende Jukut Urap. Wat een genot! Het Balinese gevoel bij Indo Garden. € 85,- p.p
———————————————
1 oktober 2023
14.00 – 20.00 uur

Download de flyer

Opgeven via: info@indo-garden.nl

Wine & Dine

Proef, geniet, beleef en ervaar de diversiteit van het smakenpalet van De Gordel van Smaragd. Met 8 gangen nemen wij u mee om de keuken van
Indonesië te leren kennen. Onze chefkoks Stephen & Esther serveren de meest uiteenlopende culinaire gerechten en sommelier Mark Wagener completeert
alle gerechten met de meest fantastische bijbehorende wijnen. Voor alle duidelijkheid, u hoeft niet te koken. Slechts te genieten!
———————————————–
17 juni | 23 september 2023
16.00 – 20.00 uur

Download de flyer

Opgeven via: info@indo-garden.nl

Ayo Makan Dulu
Bumbu Asli

Kant en klare bumbu’s maken voor verschillende gerechten. Alle bumbu’s worden op traditionele wijze gemaakt en worden verpakt om in te vriezen. Wanneer u een heerlijke rijsttafel wilt
maken voegt u slechts vlees, groente of vis bij de bumbu en in een handomdraai zijn uw gerechten klaar. De bumbu’s neemt u mee naar huis! Natuurlijk maken wij deze dag ook gerechten om deze gezamenlijk te proeven.
———————————————–
15 april | 20 augustus 2023
10.00 – 14.00 uur

Download de flyer

Opgeven via
info@indo-garden.nl

Showtuin Indo Garden

Sluit Menu