Winkelmand

My account

Nog mooiere tuinen maken?

Welkom bij Indo Garden!

Bij unieke tuinen hoort een unieke aankleding!

DSCF1598

Unieke tuinelementen

De verhalen achter onze producten en klanten maken onze producten uniek. Een oude man die in de jaren 40 vanuit Nederlands-Indië hiernaartoe is gekomen en sinds jaren eindelijk een Pacul (een soort schop) tegenkomt bij ons. Opzoek in Indonesie naar een speciaal stenen beeld voor een klant die om een heel intiem en speciale reden dit beeld zoekt. Dit zijn de unieke verhalen die meer dan geld waard zijn, dit is Indo Garden!

DSCF1547

Scherpe inkooptarieven

Wanneer u als hovenier een grotere hoeveelheid tuinelementen voor uw klanten wilt afnemen, hebben voor u speciale tarieven. Neem contact op voor de voorwaarden.

Uiteraard zijn er ook andere partnership-mogelijkheden mogelijk. Wij krijgen geregeld de vraag of wij ook tuinen aanleggen. U kunt uw bedrijfsnaam koppelen aan dit van ons en wij kunnen klanten doorsturen naar uw hoveniersbedrijf. Net als in Indonesie houden wij van win-win situaties.

Natuursteen 45cm klein 60cm groot 10999- 15999euro

Vorstbestendig

Onze kiezel- flagstone- en lombok potten zijn van zeer degelijke kwaliteit, en zullen in lege toestand niet kapot vriezen.

Maar u koopt natuurlijk de potten om op te vullen met planten, bomen, struiken, etc. In dat geval kan alles, maar dan ook alles kan stuk vriezen. Dat geldt voor al onze potterie, ongeacht de samenstelling of aanschafprijs.

and everywhere else you can imagine ...

DSCF1622
DSCF1598
DSCF1548

Neem contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Productnaam/onderwerp

Uw bericht

IMG-20160605-WA0002