INDO GARDEN
KIDSWEEK

Vier dagen lang gezellig bezig zijn in de schitterende showtuin van Indo Garden! Kinderen van 4 t/m 12 jaar (met zwemdiploma) kunnen deelnemen aan de de Indo Garden Kidsweek. Let op: er is plek voor maximaal 15 kinderen per dag!

Over de Kidsweek

Van 19 t/m 22 augustus kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar deelnemen aan de Indo Garden Kidsweek. Let op: alle deelnemende kinderen hebben een zwemdiploma. 

  • Iedere dag heeft een ander thema met een educatief en speels karakter.
  • De kosten per kind bedragen € 17,50. 
  • De tijden zijn van 9.00 – 16.30 uur

Lees hier de algemene voorwaarden voor de kidsweek

Thema's

Themadag: Groen

Vind je het leuk om met je handen te werken en ben je het liefst de hele dag buiten? Dan is de themadag Groen helemaal jouw ding! Je leert meer over de natuur en je helpt de natuur ook nog een handje.

Maandag 19 augustus (9.00 - 16.30 uur)

Themadag: Sportief

Kun jij niet stilzitten en houd je van spelletjes? Kom dan naar de themadag Sportief! Maak kennis met verschillende sporten en spellen. Aan beweging geen gebrek!

Dinsdag 20 augustus (9.00 - 16.30 uur)

Themadag: Culinair

De themadag Culinair is wel een heel bijzondere! We gaan koken en bakken en de ouder(s)/verzorger(s) mogen dit aan het eind van de dag komen proeven! Dus vind je het leuk om in de keuken te helpen en houd je van nasi en saté? Kom dan naar de themadag culinair!

Woensdag 21 augustus (9.00 - 16.30 uur)

Themadag: Creatief

Schilderen, knutselen, op een andere manier naar de dingen kijken. Dat doen we tijdens de themadag Creatief! Deze dag is bedoeld voor kunstenaars in spe.

Donderdag 22 augustus (9.00 - 16.30 uur)

Sluit Menu

ONZE SHOWTUIN IS GESLOTEN TOT VRIJDAG 5 APRIL!