We Go Indonesian Food

Suara Gembira Indonesische Catering & Events en Indo Garden slaan de handen ineen! Suara Gembira organiseert al jaren Masterclasses over de Indonesische keuken. En waar kan dat beter dan in de tuinen van Indo Garden in Posterenk? Dé Indonesische tuin in Gelderland met een sfeervolle Oosterse Ambiance.

Heerlijk & Gezellig!

De Masterclasses worden op verschillende data georganiseerd. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar info@indo-garden.nl, maar let op: per masterclasses kunnen maar een beperkt aantal personen meedoen, dus geef u snel op! De kosten van deze Masterclass zijn vanaf € 69,- per persoon (all inclusive). De workshops duren van 15.00 uur tot 20.00 uur en worden gehouden in de schitterende showtuin van Indo Garden! Selamat Makan.
Opgeven kan via info@indo-garden.nl

“De Masterclasses zijn enorm gezellig en het eten daarna is heerlijk!”

Indisch eten is echt mijn ding. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en Indische gerechten te proberen. Met de tips van Stephen van Suara Gembira en de gastvrijheid van Sonja en Ernst Jan van Indo Garden is iedere masterclass een feestje. Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die van Indisch eten houdt!
Ruth van de Laar

We Go Sate

U leert 5 verschillende technieken en kruidencombinaties van de meest heerlijke en bekende Sate’s. Tijdens deze Masterclass wordt de saté geroosterd op de echte saté-BBQ’s van Indo Garden. Een smaakexplosie van 5 soorten saté, gepresenteerd met twee heerlijke groente gerechten. Een Masterclass die u niet wilt missen voordat het BBQ seizoen start!

29 mei 2022 | 4 juni 2022 | 3 juli 2022 | 24 aug. 2022
69,- p.p all inclusive

We Go Vega

Dit jaar starten wij op veler verzoek met een Masterclass over vegetarische gerechten. De Indonesische keuken staat ook wel bekend om de uitgebreide vegetarische opties. Heerlijke gerechten, salades en snacks. Deze trend zet zich voort door op een gezonde en verantwoorde wijze het eten te bereiden. Aarzel niet langer, want deze Masterclass zal snel volgeboekt zijn!

10 juli 2022
69,-  p.p all inclusive

We Go Indonesian Streetfood

Indonesië staat bekend om de vele Kaki Lima’s; de kleine eetkraampjes langs de weg. Snelle hapjes, complete maaltijden, verschillende drankjes en desserts. Tijdens deze masterclasses leert u de bereidingswijze van een aantal heerlijke gerechten en drankjes. U zult verrast worden door de eenvoudige en snelle manier waarop deze recepten kunnen worden bereid.

24 april 2022 | 26 juni 2022
69,- p.p all inclusive

We Go Kue Kue

Wat een enorme keuze aan hartige en zoete koekjes vinden wij in Indonesië. Bij het uitzoeken hiervan garanderen wij dat uw ogen groter zijn dan uw maag. Tijdens deze Masterclass maken wij zoveel verschillende zoete en hartige koekjes dat u het niet eens op krijgt. Geen zorgen, wat overblijft krijgt u mee naar huis!

2 oktober 2022
69,-  p.p all inclusive

Rijsttafel in 1 dag

De perceptie leeft dat het bereiden van een rijsttafel erg veel tijd in beslag neemt. U leert een Indonesische rijsttafel in 1 dag te maken met vlees-, groente- en een ei-gerecht. Dat wordt flink doorwerken. Dit alles op authentieke wijze én met verse kruiden.

4 september 2022 | 18 september 2022
69,- all inclusive

We Go Wild

De oktobermaand staat bekend om het Wild Seizoen. Wij gaan ook wild doen, want wij nemen u mee naar o.a. Bali waar de Babi Guling zo bekend is en wij maken het prachtige seizoen gerecht Zwartzuur. Laat u inspireren over de Indonesische Wild gerechten. Een glas bijpassende wijn zal deze Masterclass compleet maken.

16 oktober 2022 | 30 oktober 2022
69,- p.p all inclusive

Wine & Dine

Proef, geniet, beleef en ervaar de diversiteit van het smakenpalet van De Gordel van Smaragd. Met 8 gangen nemen wij u mee om de keuken van
Indonesië te leren kennen. Onze chefkoks Stephen & Esther serveren de meest uiteenlopende culinaire gerechten en sommelier Mark Wagener completeert
alle gerechten met de meest fantastische bijbehorende wijnen. Voor alle duidelijkheid, u hoeft niet te koken. Slechts te genieten! € 75,- p.p

12 juni & 13 november 2022

Indo Garden producten!

Uiteraard heeft u tijdens de Masterclass de gelegenheid om de gehele collectie van Indo Garden te bezichtigen. Inspiratie genoeg om uw eigen tuin in Oosterse sferen te brengen.

Showtuin Indo Garden

Sluit Menu