We Go Indonesian Food

Suara Gembira Indonesische Catering & Events en Indo Garden slaan de handen ineen! Suara Gembira organiseert al jaren Masterclasses over de Indonesische keuken. En waar kan dat beter dan in de tuinen van Indo Garden in Posterenk? Dé Indonesische tuin in Gelderland met een sfeervolle Oosterse Ambiance.

Heerlijk & Gezellig!

De Masterclasses worden op verschillende data georganiseerd. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar info@indo-garden.nl, maar let op: per masterclasses kunnen maar een beperkt aantal personen meedoen, dus geef u snel op! De kosten van deze Masterclass zijn vanaf € 67,50 per persoon (inclusief na afloop een hand-out). De workshops duren van 15.00 uur tot 20.00 uur en worden gehouden in de schitterende showtuin van Indo Garden! Selamat Makan!

“De Masterclasses zijn enorm gezellig en het eten daarna is heerlijk!”

Indisch eten is echt mijn ding. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en Indische gerechten te proberen. Met de tips van Stephen van Suara Gembira en de gastvrijheid van Sonja en Ernst Jan van Indo Garden is iedere masterclass een feestje. Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die van Indisch eten houdt!
Ruth van de Laar

We Go Sate

U leert vijf verschillende technieken van kruidencombinaties van de meest heerlijke en bekende saté’s. Uiteraard wordt de saté eind van de masterclass “gebakar” (geroosterd) op de originele saté bbq’s (te koop bij Indo Garden). U krijgt kookdemonstraties van twee heerlijke bijpassende gerechten en na afloop gaan wij met z’n allen aan tafel. Selamat Makan
oftewel Eet smakelijk.

We Go Indonesian Streetfood

Indonesië staat bekend om de vele eetkraampjes langs de weg. De zogeheten “Kaki Lima’s”. Etenswaren als Bakso, Perkedel Jagung, Nasi Goreng Jawa, Rujak Petis en Cendol en nog veel meer heerlijke gerechten en versnaperingen worden in rap tempo voor uw ogen klaargemaakt en uitgeserveerd. Gerechten en versnaperingen die lekker, snel en goedkoop zijn. In onze westerse maatschappij maken wij tegenwoordig weinig tijd vrij om lekker én verantwoord te eten.

U leert tijdens deze masterclass op authentieke wijze Indonesian Streetfood klaar te maken. En uiteraard wordt u op het idee gebracht om deze gerechten, snacks thuis klaar te maken.

We Go Kue Kue

Indonesië staat bekend om de vele hartige en zoete koekjes. De vele banketbakkerijen in heel Indonesiè en vele eetstalletjes, de zogeheten Kaki Lima´s zorgen voor dagelijks versgevulde vitrines. Hartige snacks als Risolles, Lemper en zoete koekjes als Kue lapis en Terang Bulan en nog veel meer heerlijke verleidingen worden dagelijks geconsumeerd.

U leert tijdens deze masterclass op authentieke wijze Kue Kue klaar te maken.

Rijsttafel in 1 dag

De perceptie leeft dat het bereiden van een rijsttafel erg veel tijd in beslag neemt. U leert een rijsttafel in één dag te maken. twee vleesgerechten, twee groente gerechten en een ei-gerecht. Dit alles op authentieke wijze én met verse kruiden!

Indo Garden producten!

Uiteraard heeft u tijdens de Masterclass de gelegenheid om de gehele collectie van Indo Garden te bezichtigen. Inspiratie genoeg om uw eigen tuin in Oosterse sferen te brengen.

Showtuin Indo Garden

Sluit Menu