Kom dichterbij jezelf tijdens
Yogadag Indo Garden

Tijdens deze Yogadag kun je verschillende yogalessen volgen. Een viertal yoga- en pilatestrainers verzorgen de workshops. Hieronder lees je wat de verschillende workshops inhouden. Je hoeft geen ervaring met Yoga te hebben om deel te kunnen nemen. Iedereen is welkom deze dag!

Toegankelijk voor iedereen

Deze dag vindt plaats op zondag 7 juli van 10.00 tot 16.00 uur. Vier yogatrainers komen verschillende workshops geven van ongeveer 30 minuten per workshop. Ook zullen er massages worden gegeven. Onder andere On Top Massage uit Brummen is aanwezig om je te laten ontspannen.  Met een halve of volle strippenkaart kun je twee of vier workshops volgen. Tussen de workshoprondes door kun je onder het genot van een drankje en Indische snacks genieten van de heerlijke rust in de koffie- en theetuin van Indo Garden. Hieronder vind je nog belangrijke informatie over deze dag. 

Carla

yoga & pilates

Mijn naam is Carla Luten en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam in het Hoger Onderwijs als docent en communicatietrainer.
 
Naast mijn baan geef ik in mijn vrije tijd yoga en pilates lessen. Tijdens mijn werk als docent ben ik veelal cognitief bezig en dit helpt mij om weer op adem te komen en fit te blijven zowel mentaal als fysiek. Ik heb zowel een Pilates als een Power Yoga achtergrond. 
 
De introductieles  zal daarom bestaan uit een combinatie van pilates – en yogaoefeningen waarbij de nadruk ligt op veilig bewegen (ook voor mensen met rugklachten) & ademhaling. Met als kers op de taart een heerlijke ontspanning. De lessen zijn laagdrempelig en voor iedereen. 

Nataschja

stoelyoga

Ik ben Nataschja van den Berg en hou van yoga.
Als docent ben ik opgeleid in verschillende vormen ( RYT500 o.a. Hatha,
Yin en Chakra-yoga) waarin ik ook les geef in studio “Het Rozendaal” in Terwolde.

Ook geef ik met veel plezier stoelyoga, de meest toegankelijke vorm van yoga voor jong en oud! Je hoeft je er niet voor om te kleden, de oefeningen zijn makkelijk en rustig en het geeft ruimte in lichaam en geest.

Graag laat ik je daar kennis mee maken op de open dag in de Indo tuinen.

 

Anneleyn

yinyoga

Mijn naam is Anneleyn en ik geef YinYoga. Yin is een vertragende vorm van Yoga waarin je echt de tijd hebt om te voelen, onderzoeken en los te laten door gemiddeld 3 minuten in de houding te blijven. Hierdoor bereik je het stuggere bindweefsel als pezen, gewrichten.

 Ik richt de lessen vooral in op het meridiaan. Op deze manier is het niet alleen fijn voor je lijf, maar ook als balsem voor de ziel.  De ongelofelijke wijsheid en intelligentie van je lichaam vind ik ontzettend fascinerend. Stretches for the body, Peace for the mind,  food for the soul

Graag ontmoet ik je op de mat deze speciale dag. Samen vertragen en tot rust komen. Ervaring is niet nodig.  

Marieta

Yingyoga & shiatsu massage

Ik ben Marieta Journee, YinYoga docent, Mindfulness coach en Shiatsu masseur.

YinYoga, zie ik als een zachte meditatieve vorm van yoga waarbij ik mensen meeneem in een houding (asana), die een aantal minuten aanhoudt. Soms ondersteun ik je met een fysieke aanraking (assist). Je stretcht ontspannend je spieren.

Het bindweefsel verzacht en energie gaat weer stromen. Het vraagt om geduld, mildheid en kan zowel fysiek als innerlijk iets aanraken. YinYoga is voor alle niveau’s toegankelijk.

Shiatsu massage, een ontspannen oosterse drukpuntmassage. Energiebanen (meridianen) en acupunten (energiecentra) worden door mij bij jou aangeraakt, waardoor je energie (ki) gaat stromen en je lichaam en geest ontspannen.

" Yoga is not about touching your toes, it's about what you learn on the way down "

Praktische informatie

 • Zondag 7 juli van 10.00 tot 16.00 uur;
 • Het adres: Enkweg 11, 7384 CR WILP;
 • Je hoeft je niet vooraf aan te melden voor deze dag;
 • De workshops worden buiten gegeven. Bij slecht weer worden de workshops onder een tent gegeven;
 • Er worden vier verschillende workshops gegeven door vier verschillende trainers;
 • Voor € 12,50 kun je twee workshops volgen. Voor vier workshops betaal je € 20,-.;
 • De workshops duren ongeveer 30 minuten;
 • Er zijn een beperkt aantal matjes aanwezig die kosteloos geleend kunnen worden. Echter op = op; Indien je een eigen matje hebt, vragen we je om deze mee te nemen;
 • Tijdens de dag is er catering aanwezig. Koffie, thee, frisdrank én Indonesische snacks zoals pastei, lemper, saté, risolles, Indische kroketjes. Zowel met vlees als vegetarisch; 
 • Naast de workshops kun je ook gebruik maken van verschillende massages;
 • Meer informatie via info@indo-garden.nl of  06-10111206
Sluit Menu

ONZE SHOWTUIN IS GESLOTEN TOT VRIJDAG 5 APRIL!